onsdag 23 december 2009

Naturligt?

Nu är det jätteinne att sälja frukt och grönt så att alla verkligen förstår att vissa frukter verkligen kommer från naturen... och växer på träd.... Suprice!!! Om det finns med ett par skrumpna löv så fattar tydligen normalsvensken att den inte är framställd på en fabrik.... Bara nästan. Vad är säljargumentet?... och varför är det så viktigt när det gäller frukt o grönsaker.
När det gäller kött är det ju absolut förbjudet att folk ska förstå vad det kommer ifrån. Då gör affärerna allt för att man inte ska förstå... Så märkligt. Det ligger till och med en liten uppsugnings manick under fläskkotletterna för att det inte ska vara någon köttsaft i den så fint frigolit/plastfolieförpackade köttbiten. För Ööörk o fy om det skulle rinna en droppe blod. Då förstår man ju att man äter AS! Julskinka heter det... men igentligen är det en Grisröv som legat en stund i socker och salt...men det skriver de inte ut. Oxfilé är ju gott men även det är ju en död Ko där man från insidan har skurit ut den biten som ligger mot tjocktarmen som hela tiden är fylld med Bajs. Mmmm. Många äter fisk men när de får en fisk serverad med huvudet på kan de inte äta den för då förstår de att det är just en..död fisk.. och den tittar på en. Hallå! I alla fall jag förstår att fisk med eller utan huvud är samma sak.
Konsigt att ursprunget är viktigt när det gäller frukt men inte kött.

// J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar